Aanbod geavanceerde trainingen

Wilt u zich specialiseren in een specifieke zeilvariant dan kunt u kiezen uit een van de geavanceerde modules. Er is een ruim aanbod waarin u zich zeker in terug zult vinden.5cfih5yh

De cursus zeevaartkunde is voor diegene die interesse hebben in de scheepvaartsector een ideale instap route, die een eenvoudige, maar vooral kosteneffectieve manier aanbied om een bemanningslid te worden op een schip. Het kan ook gezien worden als een springplank naar een industrie die een overvloed biedt aan reismogelijkheden en ervaringen, waarbij u mensen ontmoet uit alle geledingen van het leven.

Voor de zeilers die de basiscursus volledig hebben afgerond en ervaring willen met een spinnaker op hun boot is er de cursus varen met spinnakers. Tijdens deze cursus gaat men verder in op het optuigen, de lancering, vliegen, gijpen en neerzetten van een asymmetrische spinnaker. Iedereen die deze opleiding gedaan heeft zal het ermee eens dat als je eenmaal een spinnaker hebt gebruikt, je nooit meer terug zult gaan naar varen zonder.

De zeilboot-race cursus helpt u in het uitbreiden en verstevigen van uw kennis en vertrouwensniveau met betrekking tot de veiligheid aan boord. Door het herhalen van specifieke oefeningen tijdens de cursus heeft de kandidaat na het afronden een betere beheersing van de verschillende zeiltechnieken. Iedereen zal de mening toegedaan zijn dat deze cursus een onschatbare waarde toevoegt aan zijn begrip van veilig en efficiënt zeilen.

De cursus “snel leren cruisen” bereidt u voor op het beheren van een grote boot en het zelfstandig charteren van vaarten zonder een professionele kapitein en bemanning aan boord. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het leertempo van de groep worden er een vooraf bepaald minimum aan zeiltechnieken verzorgd.

Verder is er nog de cursus voor gezinnen, de navigatie cursus, de cursus voor bootbehandeling en nog veel meer. Ook voor u is er de gepaste cursus.