Over de zeilschool

Heb je ooit gedroomd van zeilen in een prachtige zeilboot in helder, blauw water? Stelt u zich eens voor hoe het zal zijn om te zeilen langs ongerepte baaien en mooie stranden of het zwemmen in kristalhelder water. Om dit te kunnen doen heb je informatie nodig over wat je kunt verwachten op verschillende tijdstippen van het jaar, de beschikbare cursussen en wat er wel en niet voorzien is. Verder is het ook verstandig te weten welke zaken mis kunnen gaan en hoe die vermeden kunnen worden. Op deze website zult u precies die informatie vinden die u zal helpen om een prettige ervaring te hebben op het water.laser_class_isaf_sailing_world_cup_2011_palma

Er is een variatie aan zeilcursussen waaruit u kunt kiezen. Hierbij wordt u geassisteerd in het selecteren van de cursus die het beste bij u past. Er wordt uitgebreid uitgelegd wat er geleerd kan worden tijdens de cursus en hoe u waar voor uw geld kunt krijgen met een hoog of laag budget. Verder worden de belangrijkste oorzaken van falen aan u voorgehouden, zodat u weet hoe u zich het best kunt voorbereiden.

Tijdens de cursus zult u de prachtige landschappen van Europa bezoeken die met hun charme en geschiedenis de cursus uniek zullen maken. De cursus is dus een combinatie van inspanning en ontspanning, die individueel of in familieverband kan worden gevolgd.

Na het afronden van de cursus zult u vertrouwt raken aan het water en zult u makkelijker op een zeilboot stappen. Voor degenen die al ervaring hebben is er ook de mogelijkheid om een aantal nieuwe dingen te leren.